Vrijwilligers verbinden in Amsterdam en omgeving

Bekijk ook ons animatiefilmpje dat uitlegt wat we allemaal doen

Venzo in 1 minuut

Venzo, opgericht in 2007, is hét verbindingsplatform voor maatschappelijke inzet en brengt alle vraag en aanbod op dit gebied bijeen. Wij richten ons op het vinden, versterken en verbinden van personen die zich vrijwillig willen inzetten ter bevordering van de samenleving en op organisaties die gebruik maken van vrijwilligers, zoals onderwijsinstellingen, zelforganisaties, de overheid en bedrijven.

Onze kracht zit in het kunnen bemiddelen van moeilijke doelgroepen, onze kennis van de multiculturele samenleving en onze individuele aanpak, waardoor we altijd maatwerk kunnen leveren.

Visie

Venzo streeft naar een wereld waarin iedereen teruggeeft aan de samenleving. Onze missie is dan ook om maatschappelijke inzet makkelijk te maken.

Missie

Dit doen wij door vraag en aanbod op het gebied van maatschappelijke inzet bijeen te brengen. Zó versterken wij sociale en maatschappelijke structuren.

Onze mensen

Het Venzo team

De medewerkers van Venzo hebben stuk voor stuk een sterke affiniteit met vrijwilligerswerk en het werk dat we doen. We zijn een hecht team, waar humor en hard werken hand in hand gaan.

We spreken de taal van de vrijwilligers en organisaties en staan altijd klaar om mensen verder te helpen. Met ieders eigen expertise en achtergrond zetten we ons in om vrijwilligerswerk nog verder op de kaart te zetten.

Adviseur Geweld(ig) in huis 2.0

Vacature Projectleider MDT

Bestuursleden

Maak kennis met de toegewijde bestuursleden van Venzo.

Op dit moment hebben we een vacature voor een secretaris en algemeen lid voor het bestuur van Venzo. Klik op onderstaande links om de vacatures te bekijken.

Vacature

We zijn op zoek naar een penningmeester.

Vacature

We zijn op zoek naar een secretaris.

Vacature

We zijn op zoek naar een bestuurdslid.

Vinden

Wij staan voor persoonlijk contact. Daarom spreken we de vrijwilligers en organisaties waarmee we werken regelmatig.

Versterken

Door onze verbindende werkzaamheden hebben we een goed beeld van het veld en hebben we een groot en uitgebreid netwerk dat we regelmatig inzetten.

Verbinden

Venzo verbindt. Vrijwilligers aan organisaties, organisaties onderling en organisaties aan bedrijfsleven. Verbinden is ons bestaansrecht!

Samen!

Met wie wij samenwerken

Wij werken met verschillende partijen samen, en gezamenlijk zetten we ons in om impact te maken in de stad. Klik hier om te zien met wie wij zoal samenwerken.

Wil je ook met ons samenwerken? Neem dan contact met ons op!

Werken bij Venzo?

Spreekt Venzo je aan? Bekijk dan de vacatures op deze pagina of stuur een open sollicitatie naar info@venzo.co.nl.

Venzo is een erkend leerbedrijf, dus ook voor een stage kan je contact opnemen met Venzo. Stuur je CV, sollicitatiebrief en uitleg van de stage naar info@venzo.co.nl.