Directeur-bestuurder

Kenny Zschüschen

Directeur-bestuurder

Kenny Zschüschen

Al van kinds af aan vind ik het belangrijk me maatschappelijk in te zetten. Ik was vijftien toen ik samen met vrienden een eigen organisatie oprichtte. In deze organisatie zetten we muziek in als middel om jongeren een zinvolle vrijetijdsbesteding te bieden en leren we hen via ondernemerschap hun eigen kansen te creëren op de arbeidsmarkt. Ik ben hiernaast verbonden geweest aan verschillende organisaties en heb zo veel ervaring opgedaan in zowel het commerciële als maatschappelijke werkveld. Deze ervaring zet ik sinds januari 2012 in voor Venzo.

Ik geloof in een samenleving waar mensen voor elkaar zorgen, in elkaar investeren zodat je kan groeien. Ik vind het prachtig om te zien dat mensen zich individueel of via organisaties onbezoldigd hun eigen tijd schenken aan hun medemens. Reizen is een van mijn passies. Ik leer van verschillende culturen en neem bewust veel van deze ervaring mee in mijn werk. Ik ben blij dat ik via Venzo mensen kan helpen zich te ontwikkelen en te groeien en bij te dragen aan zo een samenleving.

Als directeur ben ik ontzettend trots op onze organisatie en de wijze waarop wij ons samen met burgers passievol inzetten voor de samenleving. Ik ga dan ook met team Venzo met volle vertrouwen de toekomst tegemoet.

Werkdagen: maandag t/m donderdag
k.zschuschen@swazoom.nl

Lees hier een interview met Kenny.