We helpen bedrijven met hun inzet

Venzo vindt het belangrijk om bedrijven te ondersteunen die van betekenis willen zijn voor de samenleving.

Vrijwilliger worden?

Venzo vindt het belangrijk om bedrijven te ondersteunen die van betekenis willen zijn voor de samenleving. Dankzij ons uitgebreide netwerk en zicht op het maatschappelijk middenveld weten wij precies wie gebaat is bij vrijwillige inzet. Bedrijven die zich graag maatschappelijk willen inzetten helpen wij graag op weg.

Onze werkwijze

Om vrijwillige inzet écht de moeite waard te laten zijn, gaan wij eerst met een bedrijf in gesprek over de precieze wensen en behoeften. Op basis van dit intakegesprek benaderen wij ons bestand van maatschappelijke organisaties, waarbij we rekening houden met mogelijkheden en faciliteiten. In samenspraak met jou bespreken we de invulling van de vrijwilligersactiviteiten. Gedurende de activiteiten zijn wij bereikbaar en dragen we zorg voor een goed verloop. Heb je specifieke ideeën over vrijwillige inzet? Bespreek deze met ons en wij onderzoeken de mogelijkheden.

Ik wil graag een training aanbieden

Wij streven daarom naar een gebalanceerde combinatie van maatschappelijk belang en zichtbaar resultaat. Zo is de vrijwillige inzet daadwerkelijk nuttig en krijgen bedrijven een ervaring die zij niet eerder hebben gehad. Wil je als bedrijf maatschappelijk betrokken ondernemen?

Aarzel niet om met ons de mogelijkheden te bespreken en vraag vrijblijvend een offerte aan via contactwelzijn@swazoom.nl. Wil je een training aanbieden aan vrijwilligers via de burgeracademie? Mail naar burgeracademie@swazoom.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact op.