Het laatste nieuws

Actueel

Delen via

Inloop in de buurt

21 08 2022

Vanaf half augustus 2022 zijn de sociaal makelaars van Venzo wekelijks op meerdere plekken in de buurt te vinden voor inloop van bewoners en organisaties, met vragen over hun maatschappelijke inzet.

Waarvoor kan je bij ons terecht?
Je kan ook bij de inloop terecht voor vragen over maatschappelijke inzet, bijvoorbeeld over en het opgeven voor vrijwilligerswerk, voor vragen en informatie over organisatieadvies, voor ondersteuning bij bewonersinitiatieven of informatie over het vergroten van de eigen kennis en deskundigheid via de burgeracademie.

Waar kan je ons vinden?
Maandag: Bijlmer Centrum/H-buurt
Elke maandag van 12:00 tot 15:00 is een sociaal makelaar van Venzo te vinden in buurtwerkkamer de Handreiking, Haardstee 15, 1102 NB Amsterdam.

Dinsdag: Gaasperdam/Holendrecht
Komende periode is er geen inloop van Venzo&Swazoom op dinsdagmiddag in Buurtcentrum Holendrecht. Voor meer informatie over vrijwilligerswerk en buurtinitiatieven kunt u contact opnemen via 020- 760 11 70 of bekijk de andere inloopmogelijkheden.

Woensdag: Bijlmer Oost/K-buurt
Op de woensdagen kan je voor de sociaal makelaar terecht in buurthuis de Bonte Kraai. De sociaal makelaar is daar van 09:30 tot 12:00 uur. Buurthuis de Bonte Kraai is te vinden op Kraaiennest 68, 1104 CD in Amsterdam.

Donderdag: Bijlmer Centrum/Venserpolder
De donderdagen is een sociaal makelaar van 09:00 tot 12:00 uur aanwezig in Buurtwerkkamer de Multibron, Albert Camuslaan 103A, 1102 WG Amsterdam.

Doordeweeks ook op kantoor
Ook zijn de sociaal makelaars aanwezig op het kantoor van Venzo, aan de Bijlmerdreef 432C. Hier kan je van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur terecht. Vaak werken de sociaal makelaars wel op afspraak, zodat ze alle tijd voor je kunnen nemen. Dus heb je een wat langere vraag? Neem dan vooraf telefonisch contact met ons op en dan kijken we samen wat handig is: een afspraak op kantoor, in de buurt, of een inloopmoment.

Stadsdeel Zuidoost
Daarnaast zijn de sociaal makelaars ook regelmatig aanwezig op informatiemarkten en bijeenkomsten in de verschillende buurten in Amsterdam Zuidoost.

Zien we jou binnenkort op een van deze locaties?