Vrijwilligers verbinden

Actueel

Naar overzicht

Gratis hulp bij de ICT Servicebalie!

ICT balie

Bewoners van Zuidoost opgelet!

Het MBO College Zuidoost, onderdeel van het ROC van Amsterdam, en Venzo slaan de handen ineen om een mooie dienst aan te bieden aan de bewoners van Zuidoost. De ICT Servicebalie!

Tegenwoordig zijn smartphones, laptops en tablets niet meer weg te denken uit de maatschappij en zowat iedereen heeft er wel een.

Nou is het ook zo dat deze apparaten wel eens kuren vertonen en dat je deze niet één, twee, drie weet te verhelpen. Lukt inloggen niet en weet je niet waarom? Heb je een computervirus? Wil je e-mails op je mobiel ontvangen? Werken bepaalde functies niet meer?

Kom nu naar de ICT Servicebalie van het ROC van Amsterdam MBO College Zuidoost, waar de ICT-studenten klaar staan om je te helpen! Er wordt een diagnose gesteld van het probleem en waar mogelijk verhelpen de studenten het probleem. Als dat niet mogelijk is, dan krijg je een advies en een doorverwijs voor verdere hulp.

Voucher nodig
Voor een bezoek aan de ICT balie van het MBO College Zuidoost heb je een voucher nodig. Vraag nu een voucher aan bij Venzo via dit formulier.