Het laatste nieuws

Actueel

Delen via

KLEDINGMARKT SPELINLOOP: MAANDAG 25 MAART

29 02 2024

KLEDINGMARKT SPELINLOOP: EEN EVENEMENT VOOR IEDEREEN
Op maandag 25 maart staat de Kledingmarkt Spelinloop weer voor de deur voor een uniek evenement dat hartelijkheid en gemeenschapszin uitstraalt: de Kledingmarkt Spelinloop. Deze markt, gericht op jong en oud, belooft niet alleen een breed scala aan kledingstukken geheel gratis aan te bieden, maar ook een warme ontmoetingsplek te zijn waar iedereen welkom is.

 

WAT MAAKT DEZE KLEDINGMARKT BIJZONDER?
Het feit dat alles gratis is, onderstreept de missie om mode toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht leeftijd of financiële situatie. Daarnaast is het bijzonder dat aanmelden niet verplicht is; spontaniteit wordt hierdoor aangemoedigd.

 

HOE KAN IK BIJDRAGEN?
Doneren: Heb je kleding die je niet meer draagt? Overweeg dan om deze te doneren aan de Kledingmarkt Spelinloop. Jouw bijdrage kan iemand anders enorm blij maken. Dit kan bij Shanice (06 22 11 20 00). Voor meer informatie? Dat kan bij Cheyenne (06 82 01 41 58).

 

LOCATIE EN TIJD
Het evenement vindt plaats in NoLimit, Geldershoofd 80, 1103 BG Amsterdam. Hierdoor is er genoeg plek voor iedere bezoeker om op zijn gemak door de beschikbare kledingstukken te snuffelen. De markt is geopend van 09:30 tot 12:00 uur, waardoor bezoekers genoeg tijd hebben om hun nieuwe favoriete outfit samen te stellen.

 

KOM GEZELLIG LANGS!
We nodigen iedereen uit om langs te komen bij dit unieke evenement. Niet alleen kun je hier zonder kosten prachtige kleren vinden; je steunt ook nog eens een mooie gedachte van delen en gemeenschap. Wij kijken uit naar jullie komst!Wees dus geen vreemde op maandag 25 maart! Kom tussen 09:30 en 12:00 uur naar NoLimit en laat je verrassen door wat deze speciale dag jou kan brengen – helemaal gratis!