De vrijwilligers- week

Van 11-17 december zetten we vrijwilligers in het zonnetje!

Hoe en wanneer kan ik deelnemen aan de vrijwilligersweek?

Op 7 december is het de Nationale Vrijwilligersdag. Op deze dag worden de vrijwilligers in het zonnetje gezet. Wij hebben dit keer een programma met diverse workshops en bijeenkomsten in een week gepland. Zien we jou op een van de activiteiten?

Bekijk het aanbod

Bekijk hier het aanbod in de Week van de vrijwilliger en meld je aan! Voor elke workshop is een beperkt aantal plekken beschikbaar en we willen natuurlijk zo veel mogelijk vrijwilligers een plekje gunnen.

Veelgestelde vragen

Handige weetjes

Mag ik iemand meenemen?

Er is per workshop een beperkt aantal plekken beschikbaar waar mensen zich voor hebben ingeschreven. Dat aantal kan niet overschreden worden. Het is dan ook niet mogelijk iemand mee te nemen, tenzij diegene zich zelf ook heeft aangemeld.

Hoe weet ik zeker dat ik ben aangemeld?

Je ontvangt een mail na aanmelding, wanneer er nog voldoende plekken beschikbaar zijn. Kijk ook in de spam/ongewenste mail map, het kan zijn dat de bevestiging daar terecht is gekomen. Nog niet zeker over je aanmelding? Neem dan contact met ons op via 020-7601170 of contactwelzijn@swazoom.nl.

Ik kan onverwacht toch niet aanwezig zijn. Wat nu?

Heb je je aangemeld voor een workshop in de week van de vrijwilliger en kan je toch niet aanwezig zijn? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren! Omdat we mogelijk een wachtlijst hebben, horen we het graag zo spoedig mogelijk van je wanneer je toch niet aanwezig kan zijn. Dan kunnen we iemand anders blij maken met die plek! Afmelden kan via d.deekman@swazoom.nl of 020-7601170.

Kan ik mijn kind(eren) meenemen naar een workshop?

Nee, helaas is dit niet mogelijk. De minimum leeftijd voor deelname aan de workshops is 18 jaar en de plekken zijn toegewezen aan mensen die zich hebben aangemeld.

Wat is de minimale leeftijd voor deelname?

De minimale leeftijd voor deelname aan de workshops in de vrijwilligersweek is 18 jaar.

Zijn er kosten aan verbonden?

Nee, deelname aan de workshops is kosteloos voor de aangemelde deelnemers.

Vrijwilligerswerk geeft een goed gevoel. Je draagt via vrijwilligerswerk bij aan de samenleving. Daarnaast kan vrijwilligerswerk helpen om weer te wennen aan een werkritme, zelfvertrouwen te krijgen, werkervaring op te doen of sociale contacten op te bouwen. Sta je nog niet bij ons ingeschreven en wil je ook vrijwilligerswerk doen? Schrijf je dan bij ons in!

Ik wil graag vrijwilliger worden