Venzo heeft ANBI status

Hoera! Wij zijn blij, want sinds juni 2018 zijn wij een Algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dat klinkt mooi, maar wat houdt het in? Eventjes voor je op een rij.

Een ANBI zet zich voor minstens 90% in voor het algemeen nut. Het betekent dat sponsoren of donateurs belastingvoordelen hebben, zoals hun giften aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Ook voor vrijwilligers zijn er voordelen.

Als stichting zijn we altijd weer blij met het resultaat dat we leveren. We bereiken minstens 1600 vrijwilligers en ruim 600 maatschappelijke organisaties.

Hoewel we dankbaar zijn met de middelen die we krijgen, merken we dat er meer nodig is. Om specialistische kennis in huis te hebben, bijvoorbeeld, of om nog inzichtelijker te krijgen wat onze maatschappelijke impact is. Wij praten graag verder met organisaties die maatschappelijk betrokken ondernemen (MBO). Wil je met ons de mogelijkheden verkennen? Mail naar info@venzo.co.nl of bel 020-7601170. Verdere organisatiegegevens vind je op onze pagina publicatieplicht.