ICT Servicebalie

De ICT Servicebalie voor bewoners

Heb je vragen over jouw smartphone, tablet of laptop? Wil je bijvoorbeeld je mail op meerdere apparaten ontvangen of heb je een virus en kom je er zelf niet uit? Dan kan de ICT Servicebalie van het MBO College Zuidoost jou misschien wel helpen! Je kan hier terecht met vragen over en voor reparaties van laptops, tablets en smartphones. En met jouw vragen, help je de studenten die achter de balie staan; zij kunnen daarmee immers hun kennis in de praktijk inzetten! 

Zit je met een probleem rondom je smartphone, tablet of laptop? Neem dan contact op met Venzo met je hulpvraag. Wij geven je dan een voucher, waarmee je terecht kan bij de ICT Servicebalie. Met deze voucher kan je naar het MBO College Zuidoost, onderdeel van het ROC van Amsterdam. Bij de ICT Servicebalie geef je je voucher af en gaan de mensen van de balie aan de slag met jouw hulpvraag. Het gaat vooral om kleine reparaties en dan vooral softwarematige reparaties of aanpassingen. De ICT Servicebalie repareert waar mogelijk en geeft anders een advies of doorverwijzing voor verdere hulp.

Bij een bezoek aan de ICT Servicebalie kan je je met voucher melden bij de receptie van het MBO College Zuidoost, Fraijlemaborg 135, 1102 CV Amsterdam. De ICT Servicebalie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 15:30 uur, met uitzondering van de schoolvakanties. Vraag nu een voucher aan bij Venzo via onderstaand formulier. Heb je aanvullende of afwijkende vragen? Neem dan telefonisch contact op via 020–7601170.