Het laatste nieuws

Actueel

Delen via

Week van de Gebieden

1 09 2022

Van 26 tot en met 30 september 2022 organiseren Venzo, Swazoom en stadsdeel Zuidoost ‘De Week van Gaasperdam en Bijlmer-Centrum'. Tijdens deze week laten wij graag, met u samen, aan buurtbewoners zien wat u doet en organiseert voor de buurt en andere Zuidoosters. Zodoende ontdekken bewoners welke activiteiten er in de buurt zijn en hoe ze hieraan mee kunnen doen. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig.


Aanmelden activiteit
Wilt u in deze week buurtbewoners laten kennis maken met uw activiteit en aan de buurt laten zien wat u doet? Het aanmelden van uw activiteit kan tot en met vrijdag 9 september 2022. Graag ontvangen wij van u ook de volgende informatie:

  • Wat u organiseert
  • Voor wie u dit organiseert
  • Datum en tijdstip van uw activiteit
  • Hoeveel geld u nodig heeft voor uw activiteit

Subsidie voor activiteit
U kunt subsidie aanvragen voor uw activiteit in deze week. Stadsdeel Zuidoost heeft hiervoor geld beschikbaar gesteld. Het geld is bedoeld voor kosten die u eventueel maakt voor het organiseren van uw activiteit tijdens deze week.

Promotie
Wij zorgen voor promotie van De Week van Gaasperdam en Bijlmer-Centrum door zoveel mogelijk buurtbewoners te informeren over het programma van activiteiten.

Contact
Wilt u met uw activiteit meedoen aan De Week van Gaasperdam en Bijlmer-Centrum? Neem dan contact op met Sandy Gaartman via S.Gaartman@venzo.co.nl. U kunt met haar overleggen over mogelijk extra geld voor uw activiteit.

Wij hopen dat u meedoet met De Week van Gaasperdam en Bijlmer-Centrum en zien uw initiatief graag tegemoet!