Het laatste nieuws

Actueel

Delen via

Venzo scoort goed in evaluatie RadarAdvies

25 08 2021

Eind 2019 gaf de gemeente Amsterdam stadsdeel Zuidoost drie onderzoeksbureaus de opdracht vier welzijnsorganisaties in Zuidoost te onderzoeken op efficiëntie en effectiviteit. De onderzoeksbureaus gingen gedurende het jaar op onderzoek uit bij de Buurtwerkkamers, PBAZO, Swazoom en Venzo. Het resultaat van dit onderzoek delen we graag met je!

RadarAdvies was het onderzoeksbureau dat de werkzaamheden van Venzo onder de loep nam. Zij spraken gedurende een aantal maanden met ambtenaren van het stadsdeel, andere welzijnsorganisaties, vrijwilligers, organisaties en natuurlijk met medewerkers van Venzo zelf.

Uit het onderzoek bleek onder andere dat Venzo goed scoort op efficiëntie en effectiviteit. We halen de prestaties die we jaarlijks met het stadsdeel afspreken en onze klanten zijn tevreden over onze dienstverlening. We zijn bij Venzo natuurlijk heel blij met de uitkomst van dit onafhankelijk uitgevoerde onderzoek! Wil je zelf lezen wat de resultaten van het onderzoek van RadarAdvies waren? Lees dan hier het hele verslag dat zij hebben geschreven voor opdrachtgever stadsdeel Zuidoost.