Het laatste nieuws

Actueel

Delen via

Jeugdcentrum The Bright Side krijgt nieuwe naam

2 03 2023

Voor diegenen die het nog niet weten, Jeugdcentrum The Bright Side krijgt een nieuwe naam! De huidige naam bleek helaas toch niet zo goed te bevallen. Een mooi gegeven is dat de jonge bezoekers van het paarse jeugdcentrum het een fijn gebouw vinden waar zij zich veilig en thuis voelen. Zoals velen van hen aangaven, het is één grote familie. Om tot een nieuwe naam te komen, zetten we een vraag uit onder jongeren en op 22 februari vond een drukbezochte brainstormsessie plaats in het jeugdcentrum. Eregast was rolmodel en Zuidoosts eigen Henkie-T. 

Henkie-T is geboren en getogen in Amsterdam Zuidoost en heeft in Kraaiennest zijn zangtalent ontdekt en zich ontwikkeld tot de artiest die hij nu is. Voor Henkie-T staat één ding vast: “Als je het hebt gemaakt moet je iets terug doen voor de buurt!”. En dat was dus een reden voor hem om op deze bewuste dag aanwezig te zijn en te luisteren naar de ingebrachte namen en de fantastische verhalen erachter.

Tijdens de sessie was er ook tijd voor plezier, lekkers en muziek; de jongeren zongen lekker mee op de tunes van Henkie-T. Ook kregen zij een surprise act van Kraaiennest’s uprising star De1ste. Na de sessie gingen de juryleden in beraad om te beslissen welke van de ingezonden namen de top vier hebben bereikt.    

De vier gekozen namen zijn:

1. (16 maart 2023 zal de nieuwe naam van het jeugdcentrum gepresenteerd worden.) 
2. The Future
3.Alleskan
4.Chillzone 

Op 16 maart onthullen we de nieuwe naam van het jeugdcentrum om …. in Kraaiennest.

Zien wij jullie daar?