Het laatste nieuws

Actueel

Delen via

Groepsapp ´Samen Zuidoost!´ groeit

6 04 2020

De ondersteuning en hulp- en dienstverlening van informele partijen en professionals die dicht bij de bewoners staan in Amsterdam Zuidoost zijn onmisbaar en nu meer dan ooit. Zij staan vooraan in deze sociale infrastructuur en zijn daarom cruciaal. De officiële groepsapp ´Samen Zuidoost´ toont hoe groot de onderling betrokkenheid is!

Al vrij snel na de genomen coronamaatregelen zetten een aantal organisaties uit het Social Pact een groepsapp op om bij te dragen aan het indammen van dit virus en de gevolgen hiervan. Verschillende bewoners en organisaties uit stadsdeel Amsterdam Zuidoost besloten samen te werken. Via dit netwerk bieden zij meertalige informatie, advies en ondersteuning aan alle bewoners en organisaties uit dit stadsdeel die dit nodig hebben.

´Samen Zuidoost!´ telt inmiddels meer dan 100 bewoners, professionals en organisaties in stadsdeel Zuidoost. Door deze groepsapp kan er snel met elkaar gehandeld worden wanneer dit nodig is. Het is geweldig om te zien dat deze personen elkaar via dit platform ondersteunen en bijdragen aan het indammen van het coronavirus en de gevolgen hiervan in dit stadsdeel.

Met elkaar werken we aan uitbreiding van het netwerk. Denk bijvoorbeeld aan bewoners en sleutelpersonen uit de wijk, wijkagenten of andere partijen uit stadsdeel Zuidoost die samen het verschil kunnen maken.

Wil jij helpen? Stuur dan dit bericht naar zoveel mogelijk personen in Amsterdam Zuidoost.

Aanmelden kan door een WhatsAppbericht te sturen naar het nummer: 06 – 27 51 48 48 (bellen is helaas niet mogelijk).