Het laatste nieuws

Actueel

Delen via

DOE MEE MET DE PRIJSVRAAG KARSPELDREEF!

11 08 2023

Medio 2025 komen aan de Karspeldreef in Bijlmer West 2 woontorens. Op de begane grond komt ruimte voor kleine kantoren, kleine zelfstandigen, start-ups, pop-ups én een JEUGDTALENTENCENTRUM. Swazoom Welzijn is vanaf eind 2021 betrokken bij het participatietraject voor het jeugdtalentencentrum om de buurt en vooral de jeugd hierbij te betrekken. Verder bestaan de woontorens uit 28 sociale huurwoningen, 164 middeldure huurwoningen en 82 vrije sector huurwoningen. Dit wordt een duurzaam gebouw.

 Samen met groepen jongeren zijn wij de afgelopen jaren betrokken bij verschillende fases van sloop tot bouw van het jeugdtalentencentrum. Zo hebben wij voor de bouwfilm de projectmanager van Amstel III en de architect geïnterviewd. Ook mochten de jongeren bij de sloop op het terrein aanwezig zijn en hebben wij het nieuwe jeugdtalentencentrum digitaal middels een VR-bril in 3D mogen bezoeken.

Houd deze pagina in de gaten voor nog meer updates rondom de bouw van jeugdtalentencentrum Karspeldreef! 

Prijsvraag:
Ben jij tussen de 12 en 25 jaar en heb jij een talent die een speciale plek verdient, dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar dansers, zangers, rappers, spoken word-artiesten die ambassadeur willen worden voor het nieuwe jeugdtalentencentrum te Karspeldreef. 

Wat moet jij doen? 
POV ZO: Wat betekent ZO voor jou???
Stuur een filmpje van jouw skills voor 30 augustus naar d.deekman@swazoom.nl  

Wat kan je winnen?
De winnaar wint een professionele opname van een videoclip geheel verzorgd door Venzo & Swazoom Welzijn en een ere plek in het nieuwe jeugdtalentencentrum. Denk hierbij aan een professionele videoclip of een studiosessie. Let’s Goooooo!!!