Netwerk Gepensioneerde Professionals Nederland

Sluit jij je aan?

Netwerk Gepensioneerde Professionals Nederland

Het netwerk bestaat uit vrijwilligers die na hun pensionering nog te jong zijn om stil te zitten. Zij zetten hun ervaring en expertise graag in voor maatschappelijke organisaties. Zo blijft hun kennis bewaard en profiteert de samenleving van de know how.

Voor (bijna) gepensioneerden
Je vindt het belangrijk om op zinvolle wijze bij te dragen aan de maatschappij. Het is voor jou een uitdaging om organisaties bij te staan in de diverse hulpvragen die er zijn. Bijvoorbeeld bij de begeleiding van de boekhouding, het schrijven van een projectplan of het zijn van een sparringspartner voor een jonge ondernemer.

Daarnaast is het voor jou een mooie gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten tijdens de bijeenkomsten die vanuit het netwerk worden georganiseerd. Ben je nieuwsgierig geworden? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Ik wil graag vrijwilliger worden

Vacatures voor het netwerk

Bekijk in de vacaturebank de actuele vacatures, zowel voor het NGPN als de reguliere vacatures. Zoek je iets specifieks? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!