Schuitenhuisstraat

Vrijwilliger worden?

Schuitenhuisstraat

Vijfenzeventig mannen zonder verblijfstatus kunnen in de avond en nacht terecht in de opvang aan de Schuitenhuisstraat (Osdorp) voor een bed- bad- en broodvoorziening. Samen met medewerkers van HVO-Querido zorgen de vrijwilligers voor een zo aangenaam mogelijk verblijf van de mannen.

Mannelijke asielzoekers waarvan de asielaanvraag is afgewezen, maar die om verschillende redenen niet terug kunnen naar het land van herkomst, hebben vaak geen vaste verblijfplaats of inkomen. Voor de mannen die op geen andere plek onderdak kunnen vinden, heeft HVO-Querido de opvang aan de Schuitenhuisstraat ingericht. Venzo bemiddelt vrijwilligers die met deze doelgroep willen werken hier naartoe.

Vanaf 1 april 2017 is Venzo op zoek naar vrijwilligers die zich aangesproken voelen om op deze locatie aan de slag te gaan voor deze kwetsbare doelgroep. We zijn op zoek naar ongeveer vijftien vrijwilligers die zich gedurende een aantal uur per week willen inzetten. Bekijk hier de vacature of neem voor meer informatie contact met ons op.